تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/03/25 - 12:59
کد خبر: 558283

حاشیه جدید در تیم رسانه‌ای دولت؛

استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت

استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت

بازنشر توییت معاون ارتباطات رئیس‌جمهور با ادبیاتی تند علیه مردم نگران مذاکرات و رعایت نشدن خطوط قرمز رهبری، در اکانت رسمی رئیس‌جمهور، حاشیه‌های تازه‌ای برای تیم رسانه‌ای دولت ایجاد کرد؛ اقدامی که از سوی افکار عمومی و کاربران شبکه‌های اجتماعی با واکنش مواجه شد و همچنین نوعی استفاده غیرحرفه‌ای از اعتبار ریاست‌جمهوری تلقی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پی اظهارات اخیر سید عباس عراقچی، وزیرامورخارجه کشورمان، درگفتگوی تلویزیونی و تشدید ابهامات پیرامون مذاکرات و انعقاد تفاهمنامه با آمریکا که در آن به خطوط قرمز رهبری توجهی نشده و از سوی دیگر گمانه زنی ها پیرامون بازگشایی تنگه هرمز افرایش یافته بود، انتقادات مردم مبعوث‌شده خیابان به تیم مذاکره‌کننده بالاگرفت.

موضوعی که به خوبی در تجمعات شامگاه شنبه در میادین و خیابان ها بویژه روبروی وزارت امورخارجه دیده شد. البته که این انتقادات و تجمعات با سوءاستفاده برخی از رسانه‌های معاند نیز همراه بود. رسانه‌هایی که تلاش داشتند با القای اختلاف و چنددستگی میان ملت ایران، برای خود شوی تبلیغاتی ایجاد کنند.

با این حال در واکنش به دلواپسی و نگرانی مردم خیابان؛  مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در توییت مردم مبعوث شده و منتقد به عدم شفافیت و صداقت مذاکره کنندگان را وحدت شکن خواند و خواستار برخورد قانونی با آنها شد! او در حساب کاربری خود نوشت:« وحدت‌شکنانی که با مواضع  تند و ظاهراً انقلابی‌ درپی تفرقه میان صفوف متحد ملتند، آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. یا ناآگاهند که نیاز به روشنگری دارند یا مأمورند که برخورد قاطع قانونی می‌طلبد.هم خلاف سیره رهبر شهید انقلاب عمل می‌کنند و هم مقابل دأب رهبر عالی‌قدرکسی فریب‌شان را نمی‌خورد.»

نکته جالب توجه بازارسال این توییت در پست اینستاگرامی طباطبایی بود. این پست که در همان ساعات اولیه انتشار در حالی که با ۲۳۱ نظر و دیدگاه قریب به اتفاق مخالف مواجه شده بود تنها ۳۸ نفر آن را پسندیدند. موضوعی که حکایت از بی رغبتی و به اعتنایی مردم خیابان به او میتوان تلقی کرد.

نکته جالبه توجه دیگر این موضوع بود که اکانت رسمی رئیس جمهور اقدام به انتشار مواضع و دیدگاه‌های سیدمهدی طباطبایی می‌کند! این در حالی است که معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور مسئولیت انتشار مواضع و دیدگاه‌های دکتر پزشکیان را دارد. به تعبیری دیگر این موضوع حکایت از عدم رویکرد حرفه‌ای تیم رسانه‌ای دولت و خرج کردن از آبروی رئیس جمهور جهت انتشار محتوایی را دارد که با مخالفت اکثریت مردم مواجه شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
روایت کارشناس صهیونیست از حفره امنیتی بزرگ در اسرائیل
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
توافق مکه؛ اولین نشست مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان در استانبول
جوزف عون: ثبات لبنان برای ثبات منطقه و اروپا ضروری است
موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا
آمار اخراج‌ اساتید در دولت سیزدهم تکذیب شد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
روایت بانویی که «زندگی را سخت نمی‌گرفت»
وقوع زلزله در تهران قطعی است
افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو
دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف زندانیان بدهکار و محکومان قصاص
پای بیگانگان باید از منطقه قطع شود
۶۶ هزار مجروح در جنگ تحمیلی سوم رایگان درمان شدند
کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
کره شمالی: سلاح هسته‌ای ضامن حاکمیت کشور است
آلمان خواستار تلاش برای پایان دادن به جنگ علیه ایران شد
ورود وطن‌فروشان ممنوع
افشای اسناد جدید همکاری تجزیه طلبان کُرد با تل آویو علیه ایران
نشست رسمی با دانشجویان مکشفه! / «شاهکار جدید» وزارت علوم پس از قطع همکاری با کارمند آمر به معروف
الاخبار: ایران ابتکار عمل جنگ را در دست دارد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top